Draadloze PS4 7.1 headset

169.00

Een beter draadloze Playstation headset is er niet. Deze 7.1 surround sound koptelefoon is tevens geschikt voor vele andere apparaten!

Categorie:

Beschrijving

Geluid maakt of breekt een game en echte gamers spelen wanneer zij daar zin in hebben. Ouders en buren zijn daar helaas niet altijd even blij mee. Daar is een oplossing voor. De Sony Playstation 4 draadloze 7.1 gaming headset. Geschikt voor de PS4, PS3, Playstation Vita, PC, MAC, tablets en smartphones.

PlayStation 4 draadloze H

draadloze ps4 koptelefoonDe Sony PlayStation 4 Wireless 7.1 Virtueel Surround Gaming Headset is meer dan een headset, je kan namelijk genieten van 7.1 surround geluid. Game studios besteden vele duizenden uren aan het ontwikkelen van geluid. Het geeft een game een extra dimensie. Met deze headset lijkt het echt alsof de kogels je om de oren schieten als je Call of Duty speelt. De geluidskwaliteit is zo uitmuntend dat deze Playstation 7.1 headset zich makkelijk kan meten met de beste high end 7.1 surround systemen. Natuurlijk is het ook mogelijk om te chatten.

Daarvoor is een speciale microfoon geïntegreerd, zodat je er geen last van hebt tijdens het gamen. Opladen kan middels een standaard micro-USB aansluiting, deze Playstation koptelefoon is erg snel opgeladen. Na het opladen kan je tot wel 8 uur gamen zonder de oplader aan te sluiten. Met deze gaming headset haal je de beste kwaliteit in huis, voor een belachelijk laag bedrag. Maar deze gaming headset is niet alleen gemaakt voor gamers.

Goedkope gaming headset? Deze headset kan veel meer

Deze draadloze koptelefoon is te gebruiken in combinatie met vele andere apparaten. Alle apparaten met een 3.5 mm ingang kunnen aangesloten worden. Bijna alle smartphones, tablets, PC’s, laptops en televisies hebben een 3.5 mm ingang. Als je even geen zin meer hebt om te gamen maar achter je tablet, PC of smartphone van muziek wilt genieten, kan dat dus altijd.

Deze prachtige draadloze headset is dus niet alleen voor gaming, je kan er met talloze apparaten gebruik van maken. Het ontwerp is niet alleen elegant en stijlvol, het is ook mogelijk om deze 7.1 koptelefoon in te klappen, waarna deze makkelijk in een binnenzak past. Handig als je vaak reist maar toch een highend gaming koptelefoon met microfoon bij je wilt hebben.

Zoek je een nog compactere koptelefoon, die ook speciaal voor de PS4 is gemaakt? Bekijk dan deze in ear stereo koptelefoon van Sony. Ook voor de PS5 / PlayStation 5 wordt verwacht dat deze headset werkt. Waarschijnlijk wordt er ook een nieuwe PS5 headset uitgebracht.

Volg en like ons even: