Aanbieding!

God of War

55.99 39.99

God of War is speciaal en alleen voor de PS4 gemaakt en is één van de best verkochte games ooit.

Categorie:

Beschrijving

God of War is één van de meest succesvolle Playstation games ooit. De third person shooter is exclusief voor de Playstation 4 uitgekomen en draait om de God van de Oorlog, Kratos.

God of War is terug en beter dan ooit

god of war beste ps2 gameIn 2005 kwam de eerste God of War game uit. Het eerste deel werd toen speciaal voor de Playstation 2, 3 en later de PS Vita uitgebracht. De game was een enorm succes en vele andere delen kwamen sindsdien uit.

Tot op heden is er geen enkel deel in de franchise geweest dat zo succesvol en oogverblindend mooi was als het meest recente deel. Grafisch oogt het laatste deel alsof je in de game zelf zit. De verhaallijn is erg vernieuwend en meeslepend.

Verhaallijn van God of War

De God van de oorlog, Kratos, is terug. Kratos is echter een totaal andere God dan in de voorgaande delen van dit spel. In dit deel ga je op reis met Kratos, die zijn jonge zoontje moet behoeden voor draken, monsters en kwade goden. Tegelijkertijd worstelt Kratos met zijn verleden en probeert hij een goed voorbeeld te zijn voor zijn jonge zoontje. Er is geen multiplayer mode, deze game bestaat uit een fantastische, zeer uitgebreide single player campagne.

De actiescenes zijn realistisch en bloederig. Dit spel is daarom uitgegeven voor gamers vanaf 18 jaar en ouder.

God of War wordt waarschijnlijk ook voor de PS5 / PlayStation 5 uitgebracht.

Volg en like ons even: