Witte Playstation 4 Slim

316.00

Deze PS4 pro console heeft een 1000 GB harde schijf en word geleverd met verschillende accessoires. zoals de Sony PlayStation Chat Headset, AC power adapter, 1 DualShock 4 controller, een aansluitkabel, HDMI-kabel en een USB-kabel.

Categorie:

Beschrijving

Wie een zeer krachtige gameconsole zoekt, komt uit op de Playstation 4. Maar het is niet alleen een gameconsole… want de PS4 is een compleet entertainment systeem. Het is mogelijk om naast games ook films te bekijken, muziek af te spelen en tevens heeft men internettoegang. Met de Playstation VR bril is het mogelijk om virtual reality te beleven zoals dat met geen enkele andere game console kan.

PS4 Pro met Dualshock controller en headset

Deze witte PS4 pro wordt geleverd met een 1 DualShock 4 controller, 1 Chat Headset, een aansluitkabel, HDMI-kabel en een USB-kabel. Hiermee heb je bijna alles in huis om direct te beginnen met de PS4 Pro. Het enige wat natuurlijk niet mag ontbreken is een leuke PS4 game.

Je kan ervoor kiezen om een leuke game te bestellen maar het is natuurlijk ook mogelijk om het Playstation Netwerk te gebruiken. Voor een klein bedrag per maand heb je toegang tot dit netwerk en kan je game demo’s proberen, video’s bekijken, multiplayer games spelen en andere gamers online ontmoeten.

PlayStation VR en de PS Camera

Virtual reality is er eindelijk en maar weinig mensen weten hoe ongelofelijk realistisch VR tegenwoordig kan zijn. Men heeft er een zeer zware game PC voor nodig, die vaak duizenden euro’s kost. Daarna moet er met instellingen worden geschoven en dan is het altijd maar de vraag of een VR game echt goed werkt op een PC. Met de Playstation VR is dat probleem totaal niet aan de orde. Sony heeft jaren gewerkt aan een geniale virtual reality bril, die perfect samenwerkt met de PS4.

De hardware van de Playstation 4 is perfect voor virtual reality. Er zijn inmiddels vele beeldschone games gemaakt, speciaal voor de Playstation VR. Van multiplayer shooters tot race games en avonturen games.

Playstation 4 Pro met acceptgiro kopen

Een PS4 is goedkoop als je kijkt naar de eindeloze mogelijkheden die deze game console biedt. Toch is het een redelijk grote aankoop die niet iedereen in een keer kan betalen. Er zijn daarom vele betalingsmogelijkheden. Wie geen creditcard heeft maar toch liever later betaald kan kiezen uit betaling middels een acceptgiro of betalen in termijnen. Een PS4 kopen met acceptgiro is de aangewezen betalingsmogelijkheden als je weet dat je na enkele weken wel kunt betalen.

Je betaalt dan gewoon door de acceptgiro te voldoen als je net wat breder bij kas zit.

In termijnen betalen? Op afbetaling kan ook!

Een andere betalingsmogelijkheid is betalen in termijnen. Je betaalt dan een vast maandelijks bedrag, inclusief rente. Enkele grote webwinkels accepteren deze betalingsmethode. Uiteindelijk betaal je dan enkele jaren lang een maandelijks een bedrag van ongeveer €10,-

Het is bijna altijd mogelijk om de openstaande lening in een keer af te lossen. Zo voorkom je dat de rente oploopt terwijl je maandelijks een klein bedrag aflost. Let wel op, lenen kost geld. Je betaalt immers rente, waardoor je iets meer kwijt bent voor een Playstation.

Ga je voor de PlayStation 5, PS5 of toch de oude PlayStation 4 Slim? Aan jouw de keuze!

Volg en like ons even: