PS VR headset

294.05

De Playstation VR headset maakt de droom van echte gamers waar. Beleef virtual reality zoals nooit tevoren met de PS VR. Nu bestellen en later betalen? Geen probleem.

Categorie:

Beschrijving

 

Virtual reality is voor velen lang een droom geweest. Met de Playstation VR headset is deze droom werkelijkheid geworden. Het is nu mogelijk om een game te ervaren zoals nooit tevoren. Bezoek fictieve, magische plaatsen en word een met een game. Ontmoet mensen van over de hele wereld, online in real time. Speel de beste multiplayer games, die zo realistisch lijken dat je vergeet dat het niet echt is.

Playstation VR kopen?

PS4 vr headsetWie een Playstation 4 heeft, hoeft alleen nog een Playstation VR headset te kopen om virtual reality te ervaren. Het aantal games die geschikt zijn, en in vele gevallen speciaal gemaakt zijn, voor virtual reality groeit snel. Het aantal mensen dat virtual reality ontdekt groeit enorm. Mensen zijn niet langer sceptisch, ze weten dat virtual reality geen hype is. Virtual reality is een onmisbaar aspect van de technologische toekomst en word steeds vaker gebruikt, niet alleen door gamers. Sony wist dat virtual reality een enorme verandering te weeg zal brengen in de entertainment industrie en besteedde daarom veel tijd en geld aan de ontwikkeling van de PS VR. Het is nu mogelijk om met draken te vechten, als een keizer te heersen over de wereld, over Mars te lopen, alles is mogelijk in virtual reality.

De PS VR headset is geen gimmick

Inmiddels hebben meer dan 1 miljoen mensen een PS VR headset aangeschaft. De Playstation 4 Pro is op dit moment de meest krachtige game console die men kan kopen. De hardware is in staat om virtual reality volledig tot zijn recht te laten komen. Het zal nog vele jaren duren voordat Sony een opvolger op de markt brengt voor de Playstation 4 Pro. Het is dus zeer interessant om naast een PS4 Pro console een Playstation VR headset te kopen. De hoeveelheid games groeit snel en ze worden steeds beter. Vele grote game studios zien de toegevoegde waarde van VR en werken aan nieuwe Playstation VR games.

Er is geen PS4 VR alternatief

Als je een PC gamer bent zijn er alternatieven. Je hebt een zeer zware PC nodig om gebruik te kunnen maken van een VR headset. Een dergelijke PC kost minimaal €1500,- en dan heb je de headset nog nodig. Er zijn 2 headsets voor de PC die zich enigszins kunnen meten met de Playstation VR. De HTC Vive is een goede VR headset maar kost momenteel bijna €800,- Natuurlijk is er ook nog de Ocultus Rift maar die kost minimaal €400,- en vele mensen klagen over de kwaliteit.

Als je een PC koopt die geschikt is voor virtual reality, met de HTC Vive ben je minimaal €2400,- kwijt en dan is de hardware van de PC middelmatig! Een Playstation 4 Pro kost daarentegen nog geen €400,- en de PS4 VR headset is al te koop voor €350,- Wie virtual reality op zijn best wilt ervaren en geen geld wilt weggooien, kiest daarom voor een PS VR headset.

Waarschijnlijk zal de PSVR ook werken op de PS5 / PlayStation 5.

Volg en like ons even: