Beste PS4 games 2018

Wat zijn de beste Playstation games van 2018 tot op heden? We hebben hieronder een top 10 voor je samengesteld, zodat je kan zien welke games het meest zijn gespeeld. Elke maand kijken we of er iets is veranderd in deze lijst. Als dat het geval is, passen we de beste Playstation games lijst weer aan. Kom af en toe dus even kijken welke games er in de top 10 staan.

Playstation games 2018 overzicht

10. Gran Turismo Sport Standard Edition
grand turismo sportNiet iedereen is gek op race games en niet iedereen beschikt over een PlayStation VR bril. Waarschijnlijk zijn dat de twee redenen waarom Gran Turismo Sport niet op nummer 1 staat in deze top 10. Gran Turismo Sport is grafisch beeldschoon. De gameplay is fantastisch en vernieuwend. Wie over een Playstation VR bril beschikt, kan ervaren hoe het is om aan een echte race mee te doen. Als je van een goede race game houdt dan is Gran Turismo Sport een absolute aanrader.

9. God of War
God of War is uitgekomen op 20 april 2018 en het is dus wat vreemd dat deze game al zo vaak is verkocht, anders zouden wij deze titel niet opnemen in deze Playstation top 10. Gedurende de eerste 3 dagen na de release is God of War 3,1 miljoen keer over de toonbank verkocht. Daarmee is het tot op heden de best verkochte game aller tijden, die exclusief is uitgebracht voor de Playstation. Dit actie avontuur spel draait om de God Kratos, die moet zorgen voor zijn zieke zoontje. Dat klinkt niet als een goed verhaal, maar het is juist de diepgang in het verhaal, dat van God of War een groot succes maakt. Grafisch is God of War oogverblindend mooi.

8. ARK Survival Evolved
Gestrand op de stranden van een mysterieus eiland genaamd ARK, moet je zien te overleven. Dinosaurussen en andere primitieve dieren maken het soms knap lastig om te overleven. Het is een survival, open wereld game met veel actie. Ondanks het feit dat gamers erg verdeeld zijn over ARK Survival Evolved is het een zeer succesvolle Playstation game, die ook beschikbaar is voor vele andere platformen, waaronder Xbox One, Android, de Nintendo Switch, Windows, Apple’s iOS, Mac OS en Linux.

7. Minecraft: PlayStation 4 Edition
Minecraft, speciaal voor de Playstation! Alles draait om bouwen, maken en verkennen. Je kan Minecraft alleen spelen, met andere spelers middels een splitscreen, of gewoon via het internet. Minecraft is ook beschikbaar voor de PS3 en de Playstation Vita.

6. GTA 5 (Grand Theft Auto V)
Zonder Grand Theft Auto was de Playstation niet uitgegroeid tot de meest geliefde game console die het vandaag de dag is. Rockstar North, de gamestudio die alle delen van GTA heeft ontwikkelt, heeft met Grand Theft Auto 5 alweer een enorm geliefde game uitgebracht. Wie een Playstation heeft, moet GTA hebben.

Playstation top 5 games

5. Assassin’s Creed: Origins
Assassin’s Creed Origins is deel 10 in de Assassin’s Creed reeks. Het is een singleplayer actie-avontuur stealth spel. Dit keer speelt het verhaal zich af in het oude Egypte. Er komen vele waargebeurde en fictieve gebeurtenissen langs uit de tijd van de piramides. Grote game websites beschrijven dit spel als het beste deel in de Assassin’s Creed reeks.

ps4 game top 104. Far Cry 5 Standard Editie
Far Cry 4 leek volgens fans erg op deel 3. De verwachtingen van Far Cry 5 waren hoog. In deel 5 draait alles om de sekteleider Joseph Seed, die je moet zien te stoppen. Je hoeft dat niet alleen te doen, gaandeweg krijg je steeds meer hulp van omstanders. En een hond genaamd Boomer. Het verhaal is erg sterk, grafisch is dit een van de betere Playstation games. Sinds de release hebben talloze grote game websites en bekende critici hun lof uitgesproken over Far Cry 5.

Top 3 playstation games

3. FIFA 18
Ieder jaar komt er een nieuwe versie van FIFA uit en ieder jaar wordt de reeks beter en grafisch gezien mooier. Wie van voetbal houdt en over een Playstation beschikt mag FIFA 2018 zeker niet missen.

2. F1 2017
Je kan naar de Formule 1 kijken maar dankzij deze game is het ook mogelijk om er zelf aan mee te doen. Alle bekende F1 race-auto’s zitten in deze game en het is ook mogelijk om oudere, klassieke F1 modellen uit te proberen. Alles is zeer waarheidsgetrouw, van het geluid, racebanen tot publiek aan toe. Gek op de Formule 1? Dan moet je deze titel een kans geven. Meer informatie over de F1 voor de Playstation? Bekijk hier de website van de F1 game.

De meest gespeelde PS4 game op dit moment

1. Call of Duty: WWII
Call of Duty: WWII is het meest verkocht en gespeeld van alle Playstation 4 games in 2018. Deze uitmuntende first person shooter staat daarom op nummer 1 in onze beste Playstation games van 2018 lijst. De makers van Call of Duty: WWII hebben geluisterd naar de fans van de Call of Duty reeks. Gamers waren de futuristische reeks zat en miste de originele Call of Duty verhaallijn. Deze versie van COD speelt zich af in WWII net zoals de eerste Call of Duty game. De gameplay is uitmuntend, grafisch is het een hoogstandje. Wie van een goede first person shooter houdt en een Playstation 4 heeft, moet deze game zeker proberen.

Bekijk hieronder een Call of Duty: WWII review.

Volg en like ons even: