EA Access voor PS4

Op 24 juli wordt EA Access gelanceerd op de Playstation 4. De abonnementsservice is al beschikbaar op de Xbox One en PC. Dankzij EA Access krijg je toegang tot demo’s en complete games die EA heeft uitgegeven. Ook krijgen leden van EA Access korting op nieuwere games die ze willen kopen.

EA Access veel leuke oudere games

EA Access PS4Electronic Arts is eigenaar van een aanzienlijke hoeveelheid games. Wie gebruik maakt van de abonnementsservice krijgt toegang tot vele leuke titels. Sommige zijn wat ouder maar desnietemin het spelen waard. Onder andere Battlefield 5, FIFA 19, Titanfall 2 en Mass Effect Andromeda maken deel uit van de enorme bibiotheek aan games die leden gratis kunnen spelen.

Kosten van dit abonnement voor de PS4

De kosten om gebruik te maken van de abonnementsservice zijn gelukkig vrij beperkt. Zo betaal je per maand €3,99 als je het abonnement afsluit via de Playstation Store. Betaal je voor een jaar dan bedragen de kosten €24,99. Niet veel als je ziet tot wat voor titels je toegang krijgt. Een iets ouder spel kost van al €20,- een bedrag van €24,99 op jaarbasis is dus vrij beperkt. Naast korting op nieuwe games, toegang tot demo’s en iets oudere games, krijg je nog iets. Je mag gedurende 10 uur gratis nieuwe games proberen. Een uitstekende manier om te kijken of een nieuwe game bevalt en het geld waard is.

Beter laat dan nooit

De dienst is al ruim 5 jaar beschikbaar voor de PC en Xbox One. Om op de PS4 gebruik te kunnen maken van EA Access heb je een ander abonnement nodig. Een abonnement dat is afgesloten voor de PC of Xbox One is helaas niet te gebruiken op de Playstation.

Er zijn trouwens vele game uitgevers die werken aan dit soort abonnementen. Zo heeft Microsoft de Xbox Game Pass. Met dit abonnement is het uitsluitend mogelijk om Microsoft games te spelen. Binnenkort komt Ubisoft met Uplay+ waarmee je toegang krijgt tot een bepaalde hoeveelheid Ubisoft games. De game Watch Dogs: Legion, die nog niet uit is, zal worden toegevoegd aan Uplay+.

Al met al, dankzij een goedkoop abonnement kan je binnenkort toegang krijgen tot een grote hoeveelheid games van Electronic Arts op de PS4. Het is zeker het geld waard.

Volg en like ons even: