PS5 blog

PlayStation 5 bundels

Wie een nieuwe Playstation 5 wilt hebben, koopt het liefste een van de beschikbare ps5 bundels. Dit is vaak goedkoper dan het kopen van een losse PS5 met een losse game. Je krijgt dan niet alleen een PlayStation 5 maar ook een top game, zoals Call Of Duty: Black Ops 3 of Fifa 18.

Helaas zijn dit soort Playstation 5 bundels snel uitverkocht of ze bestaan simpelweg niet. Leg dan ook snel een van de beschikbare PS5 bundels vast voor de dag van de release!

PS5 bundel in de aanbieding kopen

Er is altijd wel een goedkope PS5 bundel te vinden. Maar dat is niet altijd met het soort game dat je wilt hebben. Op dit moment zoeken gamers die een nieuwe Playstation willen kopen massaal naar een Fifa 2018 bundel en, omdat Call Of Duty: Black Ops 3 net is uitgekomen, is ook de Black Ops 3 bundel zeer gewild.

Helaas zijn deze combinaties amper te verkrijgen voor een schappelijk bedrag. Er zijn geen Playstation 5 pro bundel aanbiedingen met deze games. Andere bekende Playstation 5 bundels zijn wel massaal te verkrijgen maar niet met de pro versie van de console.

Playstation 5 bundels – Limited editions

ps4 bundelVeel mensen willen niet alleen een nieuwe game als ze een nieuwe Playstation 5 kopen, ze willen een limited edition console. De console is dan niet gewoon zwart of wit maar heeft een skin, die aansluit bij het thema van de game. Ook de Dualshock controller heeft dan een skin en kleur die aansluit bij de game. Dat gaat bijvoorbeeld op voor de game Call of Duty WWII.

Deze limited edition PS5 heeft een leger camouflage skin die aansluit bij de game COD WWII. Ook de Dualshock controller heeft een typische Call of Duty camouflage skin. Niet alleen gamers willen deze limited edition consoles kopen. Ook verzamelaars kopen ze. Ze worden dan zorgvuldig opgeborgen en na enkele tientallen jaren is de waarde van een PS5 limited edition enorm gestegen. Een limited edition is een verzamelobject en sommige mensen zien het zelfs als een investering op lange termijn.

Geen Ultra HDTV? Koop een goedkope PS5 slim bundel

Iedereen die een nieuwe Playstation 5 zoekt, wilt een PS5 Pro kopen en niet de ‘veroudere’ slim console. Begrijpelijk want de pro versie is een stuk krachtiger dan de slim versie. Maar veel mensen komen er pas na de aankoop achter dat ze net zo goed een PS5 slim hadden kunnen kopen.

De pro is beter, hij is sneller en games worden weergegeven in ultra HD kwaliteit. Maar als je geen ultra HDTV hebt en die ook niet wilt aanschaffen, dan heb je helemaal niets aan de pro versie. Als je wel over een ultra HDTV beschikt maar nooit ultra HD games speelt, dan spreekt het voor zich dat je ook niets hebt aan de PS5 pro. Het verschil tussen de pro en de slim is momenteel meer dan 140 euro, een goede reden om in bepaalde gevallen toch voor de slim te gaan.

Of eerst geld opzij te leggen voor een nieuwe televisie.

Erg veel PS5 bundels

Er zijn niet zo bar veel bundel aanbiedingen voor de Playstation 5 pro. Voor de PS5 slim zijn er ontzettend veel bundels te vinden. Je krijgt dan een console, soms een limited edition, met game en soms zitten er dan ook 2 Dualshock controllers bij. Je betaalt dan 250 tot 400 euro voor een dergelijke aanbieding.

In sommige gevallen is het zeer interessant, in andere gevallen is het een slechte aanbieding. Het is soms beter om een kale console te kopen met een gewilde game, dan 400 euro neer te leggen voor een bundel aanbieding.

Volg en like ons even:
45