PlayStation 5 Reserveren

Net als bij de PlayStation 4 – die 6 maanden vóór de release al was uitverkocht (!) – is de PlayStation 5 reserveren uiterst verstandig.

Wanneer je nu overgaat tot de PS5 reserveren, zal je nog op tijd zijn met je pre order en de PlayStation 5 op de dag van de release ontvangen! 

PS5 reserveren = levering op dag van de release!

Zeer waarschijnlijk zal de PlayStation 5 bij alle Nederlandse retailers volledig uitverkocht zijn bij de release. Net als bij de PS4 wordt verwacht dat de PS5 zeer slecht leverbaar zal zijn rond de lancering. De PlayStation 5 reserveren is daarom uiterst noodzakelijk.

De PS5 reserveren kan binnenkort bij verschillende aanbieders. Wij zetten de top 5 voor je op een rij.

  • Bol.com
  • Amazon
  • Media Markt
  • Sony.com
  • Coolblue

Op dit moment kun je de PS5 nog niet reserveren bij bovenstaande aanbieders. Wanneer dat wel zo is zullen wij dat direct op deze pagina plaatsen.

Huidige status reservering: gegarandeerde levering op dag van release!

Besluit je om direct de PlayStation 5 te reserveren, dan ben je nu nog verzekerd van een PS5 op de dag van de release in november 2020. Ook de PS4 werd uitgebracht in de maand november. Maar pre orders t/m de maand juni waren slechts gegarandeerd eigenaar van een PS4 op de dag van de release.

De exacte voorraad voor Nederland werd pas in het najaar bekend, dus dit werd achteraf berekend. Des te eerder je een PlayStation 5 pre order plaatst, des te groter is dus de kans dat je een PS5 ontvangt op de dag van de release!

PlayStation 5 reserveren

PlayStation 5 reserveren: wat wordt de prijs?

De exacte prijs van de PS5 is nog niet bekend. Verwacht wordt dat de PS5 prijs rond de 400-500 euro zal liggen. Meestal plaats je een pre order voor een hoger bedrag dan de uiteindelijke prijs. Dit komt doordat de exacte prijzen pas later bekend worden gemaakt. Natuurlijk kun je wachten met de PlayStation 5 reserveren totdat de precieze prijs bekend is gemaakt. Dit vergroot de kans op levering op de dag van de release echter niet. Wij raden je dan ook aan om jouw PS5 reservering zo snel mogelijk te pre orderen om teleurstelling te voorkomen.

Kies je er toch voor om de PS5 reserveren op een later moment te doen? Schrijf je dan in op de Nieuwsbrief onderaan deze pagina en wij van PlayStation4kopen.nl laten je direct weten wanneer je kunt reserveren voor de definitieve prijs van de Playstation 5, en wat de goedkoopste aanbieders van een pre order zijn. Verwacht hier echter geen grote prijsverschillen: waarschijnlijk zal de PS5 overal even goedkoop zijn.

De verwachting is overigens niet dat de PS5 in andere landen eerder verkrijgbaar zal zijn. Bij de PS4 was de release dag hetzelfde in Nederland als in landen als de Verenigde Staten (VS), Duitsland en Frankrijk. Naar verwachting wordt de PS5 pre order dus op de dag van de release aan je uitgeleverd.