PlayStation 5 Voorraad

Waar is de PlayStation 5 op voorraad? De PlayStation 5 voorraad checken uiterst verstandig. Een PS5 uit voorraad kopen garandeert je van een console op de korte termijn datum. 

ℹ️ Tip: Direct een email notificatie krijgen wanneer er nieuwe voorraad is bij Nederlandse webwinkels? Schrijf je dan in voor onze Voorraad Alert en krijg een seintje per email wanneer je nieuwe PlayStation 5 voorraad in Nederland is:

Aanmelden


PlayStation 5 Voorraad – Disk Edition

PlayStation 5 Voorraad – Digital Edition

Direct een email notificatie ontvangen wanneer de PS5 reserveren mogelijk is in Nederland? Schrijf je dan in voor onze Email Alert:

Aanmelden


Wanneer je nu overgaat tot de PS5 reserveren, zal je nog op tijd zijn met je pre order en de PlayStation 5 op de dag van de release ontvangen! 

PlayStation 5 voorraad checken = sneller kopen

Zeer waarschijnlijk zal de PlayStation 5 voorraad bij alle Nederlandse retailers volledig uitverkocht zijn bij de release. Net als bij de PS4 wordt verwacht dat de PS5 zeer slecht leverbaar zal zijn rond de lancering. De PlayStation 5 voorraad checken is daarom uiterst noodzakelijk.

De PS5 reserveren kan binnenkort bij verschillende aanbieders. Wij zetten de top 5 voor je op een rij.

  • Bol.com
  • Amazon
  • Media Markt
  • Sony.com
  • Coolblue

Op dit moment kun je de PS5 nog niet reserveren bij bovenstaande aanbieders. Wanneer dat wel zo is zullen wij dat direct op deze pagina plaatsen.

PlayStation 5 reserveren

Huidige status reservering: gegarandeerde levering op dag van release!

Besluit je om direct de PlayStation 5 te reserveren, dan ben je nu nog verzekerd van een PS5 op de dag van de release in november 2020. Ook de PS4 werd uitgebracht in de maand november. Maar pre orders t/m de maand juni waren slechts gegarandeerd eigenaar van een PS4 op de dag van de release.

De exacte voorraad voor Nederland werd pas in het najaar bekend, dus dit werd achteraf berekend. Des te eerder je een PlayStation 5 pre order plaatst, des te groter is dus de kans dat je een PS5 ontvangt op de dag van de release!

PlayStation 5 reserveren: wat wordt de prijs?

De exacte prijs van de PS5 is nog niet bekend. Verwacht wordt dat de PS5 prijs rond de 400-500 euro zal liggen. Meestal plaats je een pre order voor een hoger bedrag dan de uiteindelijke prijs. Dit komt doordat de exacte prijzen pas later bekend worden gemaakt. Natuurlijk kun je wachten met de PlayStation 5 reserveren totdat de precieze prijs bekend is gemaakt. Dit vergroot de kans op levering op de dag van de release echter niet.

Wij raden je dan ook aan om jouw PS5 reservering zo snel mogelijk te pre orderen om teleurstelling te voorkomen.

Kies je er toch voor om de PS5 reserveren op een later moment te doen? Schrijf je dan in op de Nieuwsbrief onderaan deze pagina en wij van PlayStation4kopen.nl laten je direct weten wanneer je kunt reserveren voor de definitieve prijs van de Playstation 5, en wat de goedkoopste aanbieders van een pre order zijn.

ℹ️ Verwacht hier echter geen grote prijsverschillen: waarschijnlijk zal de PS5 overal even goedkoop zijn.

De verwachting is overigens niet dat de PS5 in andere landen eerder verkrijgbaar zal zijn. Bij de PS4 was de release dag hetzelfde in Nederland als in landen als de Verenigde Staten (VS), Duitsland en Frankrijk. Naar verwachting wordt de PS5 pre order dus op de dag van de release aan je uitgeleverd.

De PS5 prijs ligt waarschijnlijk op de 399 (digital edition) en 499 euro (standard edition). Al zijn er ook geruchten dat de prijs iets hoger ligt: mogelijk tussen de 449 en 599 euro. Het is dus nog niet duidelijk voor welke prijs je de PS5 reserveren kan. Sony geeft hier op korte termijn duidelijkheid over.

Is een reservering plaatsen nodig?

Kan jij niet wachten op de release van de PS5? Beeld je jezelf al in dat jouw tv-meubel is voorzien van een PlayStation 5 op de release datum en je met de nieuwe DualSense controller de nieuwste next-gen games kan spelen? Dan is het noodzakelijk om op tijd een reservering te plaatsen voor de PS5. Een PS5 Pre Order zorgt er voor dat je gegarandeerd een console ontvangt op de releasedag.

Naar verwachting is de release op 20 november 2020.

ℹ️ Helaas is het nog niet duidelijk hoe groot de voorraad in Nederland zal zijn. Ook kan het zijn dat het aantal pre-orders zeer beperkt is. Zo was de PS4 in 2013 ook al 5 maanden voor de release uitverkocht. Voor de PS5 geldt zeker vanwege de corona crisis dat het uiterst onzeker is hoeveel exemplaren er zijn op de releasedatum in Nederland. Om deze reden adviseren wij om zeker niet lang te wachten met reserveren als je zo snel mogelijk een PS5 wil kopen voor de release.

PS5 Pre Order plaatsen in Nederland

PS5 Standard Edition of PS5 Digital Edition kopen?

Sony maakte twee verschillende veries van de PS5 bekend:

  1. De ‘gewone’ PlayStation 5 Standard Edition. Deze versie bevat een disk drive en is waarschijnlijk 100 euro duurder.
  2. Een goedkope PS5 zonder diskdrive met de naam PlayStation 5 Digital Edition. Naar verwachting 100 euro goedkoper dan de Standard. De digitale editie heeft geen 4K-disklezer en kan daardoor alleen digitaal aangeschafte games draaien. Het is dus niet mogelijk om een spel tweedehands te kopen.

Momenteel is er nog geen onderscheid te zien tussen de PS5 Digital en PS5 Standard Edition op de reserveringspagina’s van Bol.com, Media Markt, Amazon en Coolblue.

Zodra wij meer weten over het verschil in prijs tussen deze twee versies, dan zullen wij deze informatie op deze pagina delen. Evenals de officiële releasedatum die tot op heden nog niet bekend is.

PS5 reserveren

Krijg ik gegarandeerd een PS5 op de release datum?

Omdat het nog niet bekend is hoe groot de voorraad van de PlayStation 5 in Nederland zal zijn, kan geen enkele webshop garanderen dat iedereen op de pre-order wachtlijst een exemplaar ontvangt op de dag van de release.

Het is daarom verstandig om op het moment dat een PlayStation 5 reserveren mogelijk is, direct een pre order te plaatsen. Zo sta je als een van de eerste op de pre-order lijst en ben je vrijwel verzekerd van een console op de releasedatum.

Mocht je toch afzien van de reservering, kun je uiteraard jouw reservering annuleren bij Bol.com, MediaMarkt, Coolblue of Amazon en ontvang je de reeds gedane aanbetaling terug!

Video

Bekijk hier wat je te wachten staat als je een PS5 reservering gaat plaatsen:

Bronnen van informatie: T3

Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
Follow Me