Playstation plus kopen

€59.99 €44.00

Playstation plus kopen? Koop een PSN kaart voor een maand, 3 maanden of een jaar. Achteraf betalen mogelijk.Direct activeren

Beschrijving

Wil je een Playstation plus card kopen? Er zijn vele redenen om dat te doen, Playstation plus heeft namelijk veel voordelen en maakt gamen op een PS4 veel leuker. Helemaal als je graag online gamed, van korting houdt en de nieuwste demo’s wilt proberen.

Playstation plus maand, 3 maanden of een jaar

Er zijn zowel in winkels als online verschillende PSN cards te koop. Je kan kiezen voor een maand, 3 maanden of een jaar. De prijzen zijn vrijwel altijd hetzelfde, al is er soms een kleine korting die Sony zelf toestaat.

  • PSN 1 maand €7,99
  • PSN 3 maanden €24,99
  • PSN 12 maanden €59,99

Tegenwoordig is een PSN kaart overal te koop, zelfs bij de AH. Maar online maak je toch meer kans op korting. Daarnaast is het wel zo makkelijk om online playstation tegoed te kopen. Je hoeft er niet speciaal voor naar de winkel maar besteld en enkele seconden later heb je de code binnen.

Wat kan je met een PSN card?

Met een playstation plus kaart kan je erg veel. Speel je graag online met of tegen anderen? Dat kan alleen als je gebruik maakt van een plus cart. Elk jaar voegt Sony 24 fantastische nieuwe games toe die je helemaal gratis mag spelen. Je krijgt exclusieve kortingen op games en allerlei uitbreidingen. En, je krijgt ook nog eens 100 GB aan online opslag voor al je PS games. Een Playstation plus kopen betaald zich dus ruimschoots op verschillende manieren terug.

Betalingsmethodes PSN card

Je kan op allerlei manieren betalen voor een PSN card. Bol.com staat helaas geen betaling via Paypal toe maar alle andere reguliere betalingsmethodes zijn gewoon aanwezig.

Koop een Nederlandse PSN kaart

Sommige mensen denken goedkoper uit te zijn door bij een buitenlandse webwinkel een PSN card te kopen. Je koopt dan Playstation tegoed dat voor een bepaald land is bedoeld en dat is maar zelden Nederland. Als je tegoed koopt voor bijvoorbeeld de VS of Japan, heb je daar in Nederland niets aan. De code wordt hier niet geaccepteerd. Koop tegoed dus altijd in Nederland, dan weet je dat je je geld niet over de balk gooit.

Nieuw? Probeer playstation plus 1 maand

Als je nog niet bekend bent met het Playstation plus netwerk, kan je het eerst een maand proberen. Dan weet je of het aan je verwachtingen voldoet. Maar, uiteindelijk ben je altijd goedkoper uit als je per jaar betaald.

Waarschijnlijk zal PlayStation Plus ook extra’s bieden voor de PS5 / PlayStation 5.

Inhoudsopgave

Sluit je aan bij de 11.995 PlayStation 5-liefhebbers.

Blijf op de hoogte van het
laatste playstation nieuws

Blijf altijd up-to-date

Lees hier de nieuwste artikelen

Sluit je aan bij onze grote community van 55.000 volgers op facebook en 2.251 volgers op X.

Disclaimer

Op deze website wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Hiermee ontvangen we commissie als jij een aankoop via een link op onze website doet. Als consument merk jij hier niets van: je betaalt gewoon de prijs die je normaal ook zou betalen.

Onderdeel van:
Bureau Bijma