PS5 kopen

Ga jij ook de PS5 kopen? Op deze pagina zetten wij de belangrijkste informatie op een rijtje over de PS5 prijs, release, aanbiedingen en meer koopinformatie.

PS5

Speel de nieuwste en beste games op de krachtige PS5. De PlayStation 5 heeft de beschikking over de allernieuwste hardware die nog betere prestaties levert dan de current-gen consoles. Zo zorgt de RDNA2-gpu voor verbluffende en vloeiende gameplay beelden, de Zen-processor voor meer rekenkracht dan ooit en de SSD voor extreem korte laadtijden. Zo hoef je nooit meer lang te wachten op het laden van je games. Hierdoor beleef je de PS5 games nog veel intenser dan voorheen en geniet je langer van de allernieuwste games die beschikbaar komen in de komende jaren. Verder bevat de PS5 3D-audio. Hierdoor beleef je alles veel intenser en lijkt alles nog levensechter dan voorheen. Zo kan je bijvoorbeeld ook horen of een tegenstander links- of rechtsachter jou beweegt.

Verder beschikt de PS5-console ook over een nieuwe controller: de DualSense PS5 controller. Deze nieuwe controller heeft een nieuw design gekregen met een ingebouwde microfoon en beschikt over diverse nieuwe en interessante functies (bijvoorbeeld haptische feedback en adaptieve triggers). De haptische feedback produceert verschillende soorten trillingen, waardoor je bijvoorbeeld het verschil in ondergrond voelt tijdens het spelen van een Formule 1-game.De adaptieve  triggers zorgen dat je een specifieke spanning ervaart bij het indrukken van de triggers L2 en R2. Dit verschil merk je bijvoorbeeld bij het afvuren van een pijl of het indrukken van het gaspedaal tijdens een ritje over het circuit van Zandvoort.

Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
Follow Me