EA Access
PS5 blog

EA Access voor PS4

Op 24 juli wordt EA Access gelanceerd op de Playstation 4. De abonnementsservice is al beschikbaar op de Xbox One en PC. Dankzij EA Access krijg je toegang tot demo’s en complete games die EA heeft uitgegeven. Ook krijgen leden…

Lees dit artikel

witte playstation kopen
PS5 blog

Playstation geschiedenis

De eerste PlayStation verscheen in 1995. Vandaag de dag, 20 jaar later, is de PlayStation de meest succesvolle game console ooit gemaakt. Geen enkele gameconsole kan zich op welke voor manier dan maar ook meten met de PS4. Wat heeft de gameconsole van Sony zo populair gemaakt en wat kunnen we in de nabije toekomst verwachten?

PS4 pro
PS5 blog

PlayStation 4 Pro review

Het blijft even wennen, het idee dat console bouwers ineens besluiten om een bestaand model te voorzien van een flinke upgrade. Traditioneel gezien gaat een console een paar jaar mee voordat er een compleet nieuw model verschijnt, met flink opgevoerde specificaties en niet zelden zelfs een volledig andere architectuur.

pubg voor ps4
PS5 blog

PUBG voor PS4

Een van de meest succesvolle games ooit is PlayerUnknown’s Battlegrounds. Deze game, is uitgebracht voor de PC en de Xbox. Vreemd genoeg is PUBG nog steeds niet uitgebracht voor de Playstation. Maar er zijn fantastische alternatieven.

playstation bundel
PS5 blog

PlayStation 5 bundels

Wie een nieuwe Playstation 4 wilt hebben, koopt het liefste een ps4 bundel. Je krijgt dan niet alleen een PS4 pro maar ook een top game, zoals Call Of Duty: Black Ops 3 of Fifa 18. Helaas zijn dit soort Playstation 4 Pro bundels snel uitverkocht of ze bestaan simpelweg niet.

PS5 blog

Beste PS4 games 2018

De beste Playstation games van 2018 tot op heden! Alleen de 10 beste PS4 titels, die het meest worden verkocht en het meest worden gespeeld, worden opgenomen in deze top 10. Maandelijks een nieuwe update.

ps4 aanbieding
PS5 blog

PlayStation 5 aanbieding

De PlayStation 4 is niet zo maar een game console. Het is een multifunctionele mediaspeler. Met de PS4 Pro is het mogelijk om films en games in ultra HD af te spelen. Heb je geen ultra HDTV? Koop dan een PS4 Slim, want die zijn nu in de aanbieding.